Confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul Ofertedetop.ro

Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Ofertedetop.ro proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online pe Ofertedetop.ro .

Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.
Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.
Principii de protejare a datelor cu caracter personal
Politica de protejare a datelor in site-ul Ofertedetop.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
• Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
• Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
• Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
• Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
• Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intârziere;
• Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea in care datele personale sunt procesate;
• Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
• Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
• Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale
Datele pe care le colectam includ urmatoarele:
– Nume , Prenume
– Adrese de email
– Numere de telefon
– Adrese ale locatiilor de unde se expediaza mobila si bagaje precum si adrese unde trebuie sa ajunga acestea
– colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
– colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.
– colectam date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

Scopul colectarii datelor personale:
– informarea clientilor asupra ofertei noastre pentru serviciile de mutare solicitate de acestia prin intermediul formularelor si aplicatiilor din cadrul site-ului ofertedetop.ro sau telefonic ;
– executarea comenzilor plasate prin intermediul site-ului ofertedetop.ro sau telefonic;
– informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achizitionate;
– trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul;
– cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpărătorului.

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, Ofertedetop.ro poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în scopurile menționate mai sus, după cum urmează: [mentionati aici categoriile de terti care este posibil sa aiba acces la datele personale ale clientilor dvs, de exemplu firmele de curierat, furnizorii de servicii de marketing, firmei de contabilitate, firmei care se ocupa de administrarea site-ului web]
Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Uniunea Europeana .

In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, Ofertedetop.ro va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru a vizualiza un extras sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care Ofertedetop.ro intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contacta prin formularul de pe pagina de contact.

E-mailuri de marketing

Ofertedetop.ro are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamântul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamânt trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci când clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ).
Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete.

Clientii pot face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj folosind folmularul de pe pagina de contact. O data ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, atât cât si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

Plângeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plângere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plângerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.
In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale Ofertedetop.ro nu a tratat plângerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plângere autoritatii superioare.
Plângerile pot fi trimise pe email la adresa cabinet@anpc.ro.

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din când in când, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul Ofertedetop.ro. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

In vigoare de la data de: 24 Mai 2018

ofertedetop.ro
Logo
Compara produse
  • Total (0)
Compara
0